Transport gratuit la comenzile de peste 200 lei

B.A.D. style

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Despre conceptul B.A.D. style

Etimologia sintagmei B.A.D. style face trimitere atat la englezescul “rau”-menit sa amplifice traiectoria stilistica a conceptului-,cat si, poate mai ales, la initialele designerului: Barar Adriana Delia.

Despre Adriana Delia Barar

Drumul catre industria complexa a modei a inceput dintr-o pasiune juvenila pentru detalii si originalitate.

Cursul de la Şcoala Populară de Arte din Timişoara a fost urmarea fireasca a acestei pasiuni, constituind, in acelasi timp un imbold decisiv în optarea pentru secţia specializata in Design Vestimentar a Facultatii de Arte Plastice.Numeroasele prezentari de moda cat si numarul mare de evenimente tematice la care B.A.D. style a reprezentat una dintre semnaturile notabile, recomanda brandul drept unul dintre cele mai curajoase de pe piata interna de profil.

Brandul B.A.D style a luat naştere în anul 2005 din necesitatea de a oferi femeilor oportunitatea unei exprimari neconditionate de tabuurile culorii si formei, prin vestimentatie – o nisa neexplorata pana atunci in domeniul fashion autohton. Încurajarea adoptării ţinutelor unicat/serie limitata aduce cu sine imboldul unei schimbări radicale în ceea ce priveşte outfit-ul feminin, evitandu-se astfel fenomenul de Imitatio în acest context. O femeie care se simte bine în ceea ce poartă este o femeie puternică. Toate suntem unice, dar trebuie să ne şi păstrăm nota de originalitate, pentru a ne sublinia ca alteritate in omogenitatea multimii.

B.A.D style se traduce prin ATITUDINE, ORIGINALITATE, CURAJ! Fii tu însaţi, fii unică![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”113″ style=”vc_box_rounded” title=”Barar Adriana Delia”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]www.bararadrianadelia.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *