Transport gratuit la comenzile de peste 200 lei

Plata si Livrare

In cazul in care exista o problema sau neregula privind produsul comandat, va rugam sa ne contactati cat mai repede pe una din adresele de email offfice@badstyle.ro designer@badstyle.ro sau la telefon+4 0723923591

 

Autenticitatea produselor si disponibilitatea lor

Toate produsele prezente pe website sunt produse de firma noastra  si garantam autenticitatea acestora.

Acestea pot fi achizitionate in functie de disponibilitate si ne rezervam dreptul de a limita stocul produselor fara o notificare in  prealabil.

In cazul in care  nu putem realize o comanda, va vom informa in cel mai scurt timp

Preturi

Ofertele special sunt disponibile in limita stocului sau pe o perioada determinata de timp, fapt specificat in descrierea ofertei respective.

Pretul produselor poate fi schimbat fara nici o comunicare prealabila.

Comanda

Pentru a fi la curent cu noutatile si ofertele special din magazine, va sfatuim sa create un cont pe www.badstyle.ro.

Pentru a realiza o comanda trebuie sa completati formularul aferent comenzii.

Odata ce a ajuns comanda la noi, vom trimite in cel mai scurt timp un mesaj in legatura cu procesarea acesteia. Inainte de expediere vom solicita o confirmare a comenzii dumneavostra. In cazul in care nu puteti fi contactat in termen de 48 ore, comanda este anulata.

Pentru info suplimentare ne gasiti la adresa de email office@badstyle.ro sau la telefon +4 0723923591 intre 11 am si 7pm.

Dupa ce comanda a fost expediata catre dumneavoastra , pentru verificarea timpului de livrare va rugam contactati sediul UrgentCurier din localitatea dumneavoastra.Nu raspundem de punctualitatea curierului.

Produsele sunt livrate  in maxim 5 zile lucratoare de la data confirmarii, in limita stocului disponibil. In cazul comenzilor speciale sau a celor facute pe dimensiunile clientului, veti fi contactati pentru info suplimentare.

Comenzile peste 200 RON au transportul gratuit

Comenzile pot fi refuzate in cazul in care produsul nu mai e pe stoc, informatiile de contact sau adresa furnizata in formular este incorecta sau incomplete, sau in cazul in care persoana mai are comenzi confirmate si si neridicate.

Livrare

Livrarea se face prin Urgent Curier- costul transportului e in functie de greutatea coletului incepand de la 13 lei.

 Condiţii de Returnare sau inlocuire

In cazul in care nu sunteti multumiti de produsul comandat, nu este masura potrivita sau nu se ridica la nivelul asteptarilor, aveti posibilitatea de a-l schimba. In cazul in care nu este produs unicat se poate schimba cu alta marime din stoc , cu alt produs sau se poate returna. In acest caz, noi va vom inapoia contravaloare produselor comandate in mazim 30 de zile lucratoare.

Magazinul nostrum online www.badstyle.ro functioneaza conform prevederilor legislatiei romanesti: Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.” (Ordonanţa Guvernului nr. 130/2000).

Produsele realizate prin comanda personalizata nu se pot returna.

Conditii  returnare produse:

 

Produsele realizate prin comanda personalizata nu se pot returna. De asemenea produsele ridicate de la sediul nostru, conform legii nr.51 din 21 Ianuarie 2003,nu se considera comert la distanta si astfel nu pot fi returnate.

Produsele pot fi schimbate sau returnate in ambalajul original, cu etichetele intacte, fara semne de uzura, deteriorare fizica, in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Returul trebuie obligatoriu anuntat in prealabil, telephonic si in scris pe adresa de email office@badstyle.ro . Se mentioneaza numarul comenzii , numele, adresa si ce produs se returneaza. Returnarea se face pe cheltuiala clientului  prin serviciul de curierat. NU SE RETURNEAZA  PRODUSELE CU RAMBURS catre firma noastra.

In cazul in care nu doriti schimbarea produsului, contravaloarea comenzii va fi inapoiata in termen de 30 zile lucratoare conform legislatiei.

Orice retur care nu respecta conditiile mentionate va fi refuzat.

INFORMATII IMPORTANTE

Toate produsele sunt controlate pentru calitate si verificate pentru orice probleme sau defecte inainte sa fie trimise catre dumneavoastra.

Desi incercam sa oferim o imagine cat mai fidela in ceea ce priveste culorile produselor, existenta unei game foarte variate de monitoare face posibil ca unele culori sa fie usor modificate fata de cele originale. De aceea garantarea faptului ca ceea ce afiseaza monitorul respecta 100% culoarea produsului in realitate NU poate fi facuta de www.badstyle.ro

Daca se intampla sa primiti un produs care nu este in conditii perfecte va rugam sa ne contactati imediat!

Compania noastra nu isi asuma nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul pentru retur si nici nu accepta returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.

Modificare si anulare comanda

Daca doriti sa anulati sau sa modificati comanda va rugam sa ne anuntati in cel mai scurt timp , inainte de comfirmarea expedierii. office@badstyle.ro

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *