Transport gratuit la comenzile de peste 200 lei

Termeni si Conditii

Termeni si conditii

Bine ati venit la magazinul on line B.A.D. style

Va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre inainte de a face o comanda. Folosirea acestui website si plasarea de comenzi online semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste termenele si conditiile mai jos mentionate.

Inainte de a plasa o comanda, daca aveti vreo nelamurire, va rugam sa ne contactati la  office@badstyle.ro sau la telefon +4 0723923591

Denumire:

Sc.B.A.D. style SRL

Cod Unic de înregistrare –RO17630370

Nr. de ordine în registrul comerţului – J35/1783/2005

Site-ul de prezentare este: www.badstyle.ro

 

 

Utilizare website

Ca si utilizator al acestui site, trebuie sa cunosti urmatorii termini , dar si conditiile in care magazinul nostru isi desfasoara activitatea. Vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.badstyle.ro implica acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor detaliate mai jos. Cititi cu atentie!

Vizitarea, cumpararea sau trimiterea emailurilor se realizeaza in sistem electronic, iar odata cu utilizarea acestor servicii se considera faptul ca utilizatorul a luat la cunostinta si a acceptat termenii si conditiile impuse.

Ne asumam dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si modificari asupra site-ului www.badstyle.ro fara a face vreo notificare in prealabil catre utilizatori.

Accesul la website

Toti utilizatorii acestui website beneficiaza de dreptul la acces limitat, in mod egal, fara discriminare si doar in interes personal. Utilizatorii nu au dreptul de a copia,descarca sau de a modifica continutul acestui website fara acordul nostru.

Drepturile de autor

Continutul acestui website sunt proprietatea SC.B.A.D. style SRL si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legule privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris din partea Sc. B.A.D. style SRL se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

 

Obligatiile utilizatorului

Ca si utilizator inregistrat pe www.badstyle.ro aveti posibilitatea de a crea un cont.

Odata cu inregistrarea pe  website, aveti obligatia de a furniza informatiile corecte, adevarate, actuale si complete  despre dumneavoastra. Sunteti singurul raspunzator pentru mentinerea confidentialitati si a securitatii contului dumneavoastra, Nu sunteti obligati sa dezvaluiti informatiile personale catre alte persoane, dar nici sa utilizati contul in numele altei persoane.  SC. B.A.D. style SRL nu este raspunzator pentru daunelece rezulta din utilizarea neautorizata a contului dumneavoastra.

Acordul Utilizatorului

Utilizatorul confirma ca a luat la cunostinta si a acceptat termenii si conditiile prezentate anterior prin folosirea mijloacelor automate de transmitere a informatiei(“sunt de acord”.”ok”,”trimite”, “accepta” etc

Solutionarea problemelor

In cazul unui eventual conflict aparut intre parti, Sc.B.A.D. style SRL si client, se va incerca rezolvarea pe cale amiabila.Daca acest lucru nu este posibil, se respecta aplicarea prevederilor legale in vigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *